Tipp/kombiskap

Det vi hos T.N. Vangs ofte kaller flisutstyr er slephengere, semitrailere og bilpåbygg med skap. Dissse har som oftest tipp til siden eller bakover, eller mulighet for tipp begge veier. Dette utstyret er velegnet til å frakte flis, men benyttes i dag til et stort antall ulike oppgaver.

Returpapir, toalettpapir, husholdningsavfall, rivningsavfall, vegsalt, ferrosilisium, trelast og pallegods er noen av oppgavene. Tipp i kombinasjon med hel hydraulisk sideluke og hydraulisk presenningstak gjør utstyret svært fleksiblet. En kan for eksempel lesse på flis med hjullaster, tippe flisa til siden eller bakover, og enkelt laste inn trelast eller pallegods gjennom den åpne siden før returen.

Flisvogntog

Tilhenger bygges som 3- eller 4-akslet med side- bak- eller toveis-tipp. Lastekassene bygges i aluminium. Store bakdører og hel sideåpning. Kan også bygges med "Måkevinger", dvs. med hel sideåpning på begge sider. Leveres med Vang`s hydraultak eller rullepresenning - alt etter ønske! Detaljer for øvrig skreddersys etter kundens behov. Men vi garanterer LAV egenvekt og dermed HØY lastekapasitet. Vi leverer SELVFØLGELIG også flispåbygg på bil i tilsvarende utførelse.

Flissemi

For den som synes semi er et bedre alternativ enn bil og tilhenger. Gir mindre vedlikehold med én enhet, fleksibelt med hensyn til bruk av bil. Side- eller bakovertipp etter ønske. Semi kan også leveres med Cargo Floor. Kasse bygges i aluminium. Leveres med Vangs hydraultak eller rullepresenning.